Zi aniversară pentru Teatrul „Vasilache”

Oricâte necazuri ne-ar da Dumnezeu, nu ne poate lua bucuriile şi frumuseţea din sufletele noastre.

1 mai, astăzi ne aduce mai aproape să ne bucurăm de cele 7 decenii de muncă (67 ani), în care am dăruit generaţiilor întregi tainele poveştilor acelor care ne-au călcat pragul.

Cu încrederea că vom depăşi momentul greu, colectivul Teatrului „Vasilache”, ajuns în plină maturitate, va emana aceeaşi iubire, aceeaşi preocupare pentru împlinirea misiunii pe tărâm cultural.

Aşteptăm ziua în care să ne umplem sufletele de gălăgia celor mici.

Deşi despărţiţi unii de alţii, toate gândurile dragilor noştri actori se unesc într-unul singur de LA MULŢI ANI TEATRUL VASILACHE, LA MULȚI ANI DRAGI SPECTATORI!

https://youtu.be/J_oMwavEQ68

Dragilor,

În contextul noilor măsuri luate cu privire la prelungirea stării de urgenţă, nu ne putem relua activitatea aşa cum am anunţat într-un comunicat anterior.

Suntem convinşi că vă este dor de spectacolele noastre, de aceea vă comunicăm că Programul dedicat marelui povestitor Ion Creangă, programul ”Luna martie – luna povestirilor din copilărie” se decalează.

Toate biletele și abonamentele vândute pentru spectacolele lunii martie sunt valabile pentru reprezentaţiile ulterioare, în aceeaşi ordine anunţată în program şi pentru aceleaşi ore.

Spectatorii care doresc returnarea contravalorii biletelor achiziţionate pentru spectacolele „Dănilă Prepeleac”, Pupăza din tei” şi „Ursul păcălit de vulpe”, vor putea solicita acest lucru după încetarea stării de urgență.

Spectatorii care doresc să vizioneze şi în această perioadă  spectacolele  teatrului pot intra pe platforma

https://e-theatrum.com/spectacole-copii/.

Vă mulţumim pentru solicitudine! 

Urmareste-ne pe pagina de Facebook a Teatrului de Păpuși Vasilache

Parteneri Media