Teatrul pentru Copii și Tineret Vasilache Botoșani


Dragilor,

ANUNŢĂM SUSPENDAREA ACTIVITĂŢII CU PUBLICUL

Având în vedere incidența crescută a ratei infectării cu virusul SARSCOV2, Hotărârea nr. 14 din 12.03. 2021 a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Botoşani și văzând Lista cu Limitele de incidenţă cumulată a cazurilor pe ultimele 14 zile la nivelul UAT din judeţul Botoşani din data de 18 martie 2021, publicată de DSP Botoşani, Teatrul pentru copii şi Tineret „Vasilache” anunţă suspendarea activităţii instituției cu publicul, respectiv suspendarea spectacolelor „Punguţa cu doi bani” şi „Copiii stau în camera lor” programate pentru acest sfârşit de săptămână.

Măsura suspendării activității se poate prelungi în funcție de evoluția situației.
 

Dragilor,

Teatrul pentru Copii şi Tineret „Vasilache” vă invită să vizionați, la orice oră, aici: https://www.entertix.ro/.../ursul-pacalit-de-vulpe-15-30... spectacolul „Ursul păcălit de vulpe”, după Ion Creangă; dramatizare scenică şi adaptare Valentin Dobrescu; Regia: Valentin Dobrescu; Scenografia: Mihai Pastramagiu; Muzica: Mihaela-Doina Macovei-Moraru

Din distribuția spectacolului fac parte actorii:

Florin Iftode, Aurica Dobrescu, Andrei Bordianu,Mihaela Ştempel, Renata Voloşcu Pavel Petraşi, Anamaria Chelaru, Marius Rusu, Alin Gheorghiu

„A fost odată… un urs care, păcălit fiind de vulpe, a rămas fără coadă. Scurtă şi simplă povestea, dar povestită de urmaşul ursului păcălit, are cu totul altă savoare.

Veniţi alături de el şi vă veţi distra pe cinste!” (Valentin Dobrescu, regizor artistic)

Spectacolul „Ursul păcălit de vulpe”, prezentat în anul 2012 la Festivalul Teatrelor de Păpuşi şi Marionete, ediţia a XI-a, organizat de Teatrul de Păpuşi “Puck” din Cluj–Napoca a fost distins cu Premiul pentru mânuire acordat d-nei Aurica Dobrescu pentru personajul „vulpea”.

Biletle le puteti achiziționa în perioada 15-30 aprilie 2021, accesând link-ul https://www.entertix.ro/.../ursul-pacalit-de-vulpe-15-30...

Vă dorim vizionare plăcută și sperăm să ne revedem cât mai curând la teatru!

Până atunci… toate cele bune!

 

Puteti cumpara bilete online din sectiunea Cumpără bilet sau sa rezervați  la telefonul 0756084651

Locurile rezervate își pierd valabilitatea cu 15 minute înainte de începerea spectacolului. Din acest motiv vă recomandăm să achiziționați biletele până atunci.

NU UITAŢI:
Orice persoană care doreşte să ofere o oră de spectacol unor copii sau tineri aflaţi în situaţii dificile poate cumpăra „Bilete în aşteptare”.
„Biletele în aşteptare” pot fi achiziţionate de la Agenţia Teatrului pentru Copii şi Tineret „Vasilache”, str. Victoriei nr. 13, Botoşani.

Vă aşteptăm cu drag!
Până atunci... toate cele bune! 

Urmareste-ne pe pagina de Facebook a Teatrului de Păpuși Vasilache

Parteneri Media